Skip to content

Design og rådgivning

Design og rådgivning til målbedriftene i Sør-Hedmark Næringshage

Ronald Jørgensen er senior designer og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Leidar. Hver fredag har Ronald kontorplass i Sør-Hedmark Næringshage, Magnor, og er nå en del av nettverket vi tilbyr våre målbedrifter, sier Borge Nordfjeld. Ronald tar gjerne en prat med virksomheter som som har ambisjoner om økt synlighet og vekst.
Ronald designer varemerker og bygger merkevarer, gjennom strategisk og målretta arbeid. Ved å sette seg grundig inn i behovene og strategiene til kundene lages det kommuninasjonsløsninger som virker.
– Vi jobber mye innenfor digitale medier, logoer, web, sosiale medier og film. Ofte er vi totalleverandør på kommunikasjon; rett kompetanse kobles på etter behov og vi finner gode løsninger tilpasset kundens budsjett, sier Ronald Jørgensen.
 
Ønsker du en uformell prat, kontakt Ronald på telefon 99 26 62 81
 
Emma – lokal skaperkraft
Med en stille sommerbris i august kom designstudent Emma Jacobsen til Sør-Hedmark Næringshage. Hun bruker sin kreativitet og utfører designoppgaver som del av praksistiden her. Hun studerer ved Westerdals og fortsetter på skolen fra årsskiftet. 
– For meg er det veldig fint å ha prakistiden i kommunen jeg bor, samtidig få spennende oppgaver og jobbe sammen med Ronald på flere leveranser, sier Emma.
– Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby unge talenter som Emma en praksisplass ved Sør-Hedmark Næringshage. En drivendes dyktig illustratør og designer – vi gleder til å følge henne videre.