Skip to content

Ledig stilling – Undervisning og digitalisering med mening

Sør-Hedmark Næringshage jobber hver dag med å hjelpe lokale gründere og bedriftsledere til videre suksess. En annen viktig del av vår virksomhet går ut på å drifte, videreutvikle og undervise elever i vårt Newton rom, som hvert år får besøk av ca 1500 skoleelever. Vår misjon er å øke interessen for realfagene blant unge elever og ikke minst vise i praksis masse spennende bruksområder for denne kunnskapen.

I den sammenheng søker vi etter en person som skal ha ansvaret for undervisning og drift av vårt Newton-rom på Magnor. Stillingen byr på en veldig spennende og variert hverdag, hvor gode og unike læringsopplevelser er en viktig del av hverdagen for elevene. For rett person har vi mulighet til å tilpasse stillingsprosenten til stillingen, hvis det er ønske om noe annet enn fulltidsstilling.

Personen vi søker etter har en god realfaglig utdanning og erfaring, med gode formidlingsegenskaper og stor grad av engasjement. Vi er ellers fleksible i forhold til formell bakgrunn og erfaring. Det viktigste er at vi engasjerer og skaper realfaglig interesse hos elevene som besøker vårt Newton-rom.

Søk på stillingen her:

 

Tilbake til aktuelt